Izlazi novi Madonnin album

0
205

Madonna se ovih dana udružila s reperom Saucyjem Santanom kako bi predstavila “Material Gworrllllllll!”. Novi singl je remiks Saucyjeve vlastite viralne pjesme “Material Girl”, koja je inspirirana Madonninim originalnim hitom.

Pjesma ujedno stiže uoči objave ‘’FINALLY ENOUGH LOVE: 50 NUMBER ONES’’, Madonninog kompilacijskog albuma s 50 pjesama koji obuhvataju presijek njene impresivne karijere, a koji će biti objavljen 19. augusta 2022. Zbirka hitova, čiji je kustos sama Madonna, slavi njenu historijsku prekretnicu kao prve i jedine umjetnice na svijetu koja je imala 50 hitova #1 na bilo kojoj Billboardovoj listi.


‘’FINALLY ENOUGH LOVE: 50 NUMBER ONES’’ obuhvata cijelu njenu vladavinu na listama plesnih klubova s ​​desecima remixeva vrhunskih svjetskih producenata. Osim omiljenih pjesama obožavatelja, kolekcija također uključuje izbor rijetkih remix snimaka, s više od 20 koji će službeno biti objavljene po prvi put ili imati svoj komercijalni/digitalni debi 19. augusta. Uz više od 220 minuta remiksa, novo izdanje teče uglavnom hronološkim redom, prikazujući mnoge muzičke reinvencije koje su Madonnu učinile međunarodnom ikonom, od pjesme “Holiday” iz 1983. do “I Don’t Search I Find” iz 2019. s remiksima nekih od najvećih i najutjecajnijih DJ-a svih vremena uključujući Shepa Pettibonea, Williama Orbita, Honey Dijon i Aviciija, a na nekima su joj se pridružila velika imena pop scene poput Britney Spears (“Me Against The Music”), Justina Timberlakea i Timbalanda (“4 Minutes”) te Nicki Minaj.