Iako je zlostavljao, ovog partnera Madonna još nije preboljela

0
262
ArticleTop

Pop kraljica Madonna nedavno je pronađena bez svijesti u svom domu u New Yorku te je hitno prebačena u bolnicu.

“Madonna je razvila ozbiljnu bakterijsku infekciju koja je dovela do nekoliko dana boravka na intenzivnoj njezi”, objavio je na Instagramu Madonnin menadžer Guy Oseary.

Madonna's health struggles continue, remains bedridden at NYC home. Report  - Hindustan Times

Pjevačica se sada oporavlja, a uskoro je očekuje i svjetska turneja. Osim što je pamtimo po brojnim muzičkim hitovima i legendarnim modnim izdanjima kojima je mijenjala historiju muzike i fashion industrije, pamtimo i neke njene vrlo turbulentne ljubavne veze. Madonna je imala niz ljubavnih brodoloma, a vjeruje se kako je njena najveća neprežaljena ljubav oskarovac, glumac Sean Penn. S njim je bila u braku četiri godine, a njihov je odnos oduvijek bio poznat kao vrlo turbulentan. Kako se govorkalo, Pennov temperament bio je neukrotiv, a on je bio i posesivno ljubomoran. Nije mogao podnijeti da njegovu ženu gledaju drugi muškarci, pa je u naletima ljubomore i ljutnje čak i tukao, piše Story.

Nakon Penna je ljubavne rane liječila u naručju glumca Warrena Beattyja, a koji je kasnije opisao Madonnu kao najbolju ljubavnicu koju bilo koji muškarac može imati. Ipak, iako im je seks navodno bio eksplozivan, veza nije bila dugog vijeka, a Madonna je već tri mjeseca nakon prekida s Warrenom bila u vezi s košarkašem Dennisom Rodmanom.

Zajedno su bili dva mjeseca, a Rodman je priznao kako misli da je Madonna željela s njim biti u vezi primarno kako bi joj napravio dijete. Novinarima je tako otkrio kako ga je jednom prilikom nazvala i rekla da dođe do nje ma gdje god bio, jer želi s njim voditi ljubav kako bi zatrudnjela. Rodmanu ta ideja nije bila primamljiva, ali je zato našla muškarca koji joj je ispunio želju – Kubanca Carlosa Leonea, koji joj je bio osobni trener, a s kojim je dobila i kćerkicu Lourdes 1995.

Par godina kasnije Madonna se pak odlučila skrasiti s britanskim redateljem Guyem Ritchijem, a s kojim je stupila u brak 2000. u škotskom dvorcu. U braku su dobili sina, a sreća je trajala devet godina, nakon čega je došlo do razvoda, koji je bio poprilično ‘prljav’. Ritchie je odlučio ocrniti svoju bivšu u medijima, pa je otkrio pikanterije iz njenog seksualnog života. Na kraju su se, uprkos brojnim razmiricama, ipak dogovorili oko zajedničkog skbništva nad njihovim sinom. Madonna inače ima dvoje biološke i četvero usvojene djece.

Nakon razvoda se ponovno vratila se okrenula mlađim muškarcima. Tri godine bila je u vezi s plesačem Ahlamalikom Williamsom koji je od nje mlađi čak 36 godina. Svojom vezom i pojavljivanjem u javnosti par je često šokirao javnost, no čini se da ih nije bilo uopšte briga za zle jezike.

Par se u aprilu 2022. godine razišao nakon tri godine veze, a Madonna je ponovo utjehu pronašla u mlađahnom Joshu Popperu koji je od pop dive mlađi 35 godina. Riječ je o bokseru koji upravlja teretanom na Manhattanu u New Yorku. Kao tinejdžeru su mu predviđali blistavu karijeru igrača američkog nogometa i trenirao je s profesionalnim NFL ekipama kako bi pokušao izboriti ugovor. No kasnije je odlučio preći u trenerske vode, ali i drugi sport.
Sad uči djecu boksati, a kako su pisali američki mediji, par se baš tako i upoznao. Naime, Josh je trener jednom od Madonnine djece pa ga je zapazila prilikom dolazaka na trening. Fotografije na kojima su zajedno u boksačkoj dvorani pojavile su se na njegovom Instagramu i svima otkrile da su tu nešto događa. Nakon toga su viđeni više puta zajedno na večerama i u intimnim druženjima.

ArtickeBottom