Gibonni 18. juna na tvrđavi Kastel u Banjoj Luci

0
327

Zlatan Stipišić Gibonni će 18. juna nastupiti na banjalučkoj tvrđavi Kastel, nakon tačno četiri godine od njegovog posljednjeg koncerta u Banjoj Luci, održanog na istoj lokaciji.

“Gibonni je poznat kao miljenik svih generacija, dobitnik je brojnih nagrada, i zasigurno je jedan od najvećih kantautora na ovim prostorima, čije su melodije i tekstovi pronašli put do srca mnogobrojne publike, a ujedno postali i dio redovnog repertoara njegovih brojnih kolega na njihovim nastupima”, saopćili su organizatori koncerta OK team i Prorent.

Ovaj kantautor na muzičkoj sceni prisutan je više od 30 godina, a najveću slavu među publikom stekao je kao samostalni autor i pjevač čiji su veliki hitovi pokorili region. Kombinacija rocka i popa u njegovim pjesmama koju prati mediteranska nota, te fenomenalni tekstovi u kojima na hiljade obožavalaca pronalazi sebe, učinili su Gibonnija istinskom zvijezdom.

Ulaznice za ovaj spektakl već su u prodaji. Prodajna mjesta su online prodajni sistem www.gigstix.ba, prodajna mjesta GIGSTIX mreže u svim većim gradovima u BiH, kao i na Trgu Krajine u Banjoj Luci. U prodaji su ulaznice za VIP zonu po cijeni od 80 KM, FAN PIT po cijeni od 40 KM i REGULAR 20 KM.