Đoković je zbog karijere prekinuo vezu DJ-icom, ona za nastup zaradi i do 30.000 eura

0
230
ArticleTop

Novak Đoković se prije braka s Jelenom zabavljao sa srbijanskom DJ-icom Lidijom Popović, poznatijom kao Lady Lee. Srbijanski mediji objavili su da ona za jedan nastup zaradi i do 30.000 eura.

Lidija je s Novakom bila prije više od 10 godina, a on je s njom raskinuo kako bi se posvetio teniskoj krijeru. Jednom prilikom se osvrnula na njihovu staru ljubav.

“Nole je za vrijeme naše veze uvijek bio pažljiv i nasmijan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svijetu sporta. Naravno da Nole nije papučar… Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sjećam”, navela je.

Dodala je da je Novak predivan u svakom smislu te riječi i da to što su oni imali ostaje u dalekoj prošlosti.

“Ja o njemu imam samo riječi hvale. Nama su se putevi razišli. U tome nema ničeg lošeg, a danas se ne čujemo. Svako ima svoju karijeru, non-stop smo na nogama, ali se svakako rado sjetim tog perioda. Volim da pamtim lijepe stvari”, ispričala je.

Lidija je u međuvremenu postala jedna od najpopularnijih srbijanskih DJ-ica i producentica. Živi u Monaku. Imala je brojne nastupe širom svijeta, a najviše u Aziji.

Ovo je žena koju je Đoković ljubio prije braka, zarađuje i do 30 tisuća  eura po gaži! - Večernji.hr

“Nikad se ne bih skinula na sceni, a mnogi misle da to radim na nekim žurkama. Jesam liberalna osoba, ali ne bih išla do te mjere samo radi senzacije. Na bini sam surovi profesionalac, tako da niko ne može da očekuje od mene da bacam majicu u publiku ili da ostanem u toplesu. Svim ženama sugerišem da se ne slikaju u bikiniju dok su na stejdžu jer se onda stvara pogrešna slika. Muškarci stalno dobacuju takve stvari, ali ja se samo šmekerski nasmijem”, rekla je.

ArtickeBottom