Dino Merlin najavio tri koncerta u Hrvatskoj

0
215

Dino Merlin se vraća hrvatskoj publici u velikom stilu. Nakon što je u subotu odradio posljednji dan slovenske turneje u Velenju, na radost brojnih obožavatelja, najavio je tri velika koncerta u oktobru gdje će u tri sedmice prirediti nesumnjivo nezaboravan muzički doživljaj u tri velike hrvatske dvorane.

U dvorani Mladost u Rijeci nastupit će 8. oktobra, sedam dana kasnije 15.10. u dvorani Krešimir Ćosić u Zadru, a treću subotu zaredom, 22.10. u osječkoj dvorani Gradski vrt.

Ulaznice su već puštene u prodaju putem online platforme Adriaticket i na ostalim prodajnim mjestima, a ako je suditi po dosadašnjem interesu u prvih nekoliko sati, sve će karte planuti u rekordnom roku. Ovaj muzički čarobnjak nastupao je već u ovim dvoranama u sklopu svoje prethodne turneje „Hotel Nacional“ nakon čega se okitio titulom rekordera; napunivši sve navedene dvorane kao niko prije njega.

Za iduću godinu u planu su i velike Arene u Zagrebu i Splitu, no datumi tih koncertnih spektakla još nisu poznati. Ako je suditi po nedavno završenim, hvaljenim turnejama u Sloveniji i Crnoj Gori, Dino Merlin nesumnjivo će opet zlatnim slovima ostati upisan u naslijeđe hrvatskih koncertnih doživljaja.