Detalji raskida Igora Kojića i srbijanske glumice: Planirali svadbu, roditelji ga nisu podržavali

0
181
ArticleTop

Igor Kojić i srbijanska glumica Teodora Bjelica raskinuli su nakon samo nekoliko mjeseci veze, a sada su poznati detalji.

Njih dvoje su bili zakazali svadbu, ali su svi planovi propali u samo nekoliko dana. Teodora je bila ta koja je raskinula vjeridbu zato što je shvatila da se njihovi stavovi ne podudaraju.

“Igoru nije svejedno. Žao mu je zbog Teodorine odluke. Nije to očekivao jer su zakazivali vjenčanje. Zbog nje se odselio iz porodične kuće, a sada se pakuje i vraća kod roditelja. Kada je saopštio Kebi da svadbe neće biti i da je Teodora sa njim raskinula, on je prvo bio u šoku i mislio da se Igor šali. Kada je shvatio da nije šala, rekao mu je da je bolje da se to sada desilo, nego da je opet kao sa Severinom pravio svadbu, a onda nakon nekoliko mjeseci da dođe do razvoda”, rekao je izvor.

Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja od početka nisu podržavali to što je Igor u vezi s Teodorom. Između ostalog, nije im se svidjelo to što se ona bez problema skida zbog uloga.

“Međutim, vidjeli su da se Igor zaljubio i šutili su. Šta će, podržavali su ga i kada je rekao da će da se ženi. Sada djeluje da su sretni što je na vrijeme došlo do raskida i što svadbe neće biti. Rekli su Igoru da ode negdje na more, a onda i da ode u Ameriku kod sestre da se resetuje od svega”, dodao je.

ArtickeBottom