David Beckham ulazi u televizijski biznis, snimat će seriju za Disney+

0
671

Streaming platforma Disney+ službeno je potvrdila ono o čemu se već neko vrijeme šuška, a to je da će ući u projekt zajedno s bivšom nogometnom zvijezdom Davidom Beckhamom.

Kao dio širenja platforme Disney+ na Evropu oni će s bivšim nogometašem Manchester Uniteda snimati tzv. factual seriju pod nazivom „Save our Quad“ (Spasite naš tim). U tom serijalu Beckham se vraća na terene u istočnom Londonu, gdje je i sam kao dijete počeo igrati nogomet, i gdje će biti mentor mladim nogometašima-amaterima i njihovim timovima kako bi opstali u ligi.

Beckham i njegov tim udružiti će se s igračima, njihovim trenerima i cjelokupnom zajednicom u svrhu onoga što su producenti opisali kao „inspirativno i transformativno životno putovanje“.  

Sean Doyle, izvršni producent ovog serijala, izjavio je kako je uzbuđen zbog činjenice da se David Beckham odlučio na saradnju s Disney+.

„Ovo je sjajna prilika da se pokaže važnost i utjecaj dječjih timova na zajednice u Velikoj Britaniji. Ova serija biti će uzbudljiva, dramatična, inspirativna i ohrabrujuća – sve ono što je Beckham imao u vrijeme kada je igrao“.

S druge strane, Beckham je oduševljen činjenicom što će snimati ovu seriju jer će time, kako kaže, ukazati na nogomet koji je i on iskusio u vrijeme odrastanja i koji mu je značio  puno u počecima njegovog života posvećenog nogometu.