Boy band Bez dileme predstavlja svoj drugi single „Mislila si“

0
450

Bosanskohercegovački boy band „Bez dileme“ koji je za kratko vrijeme oduševio spotom za pjesmu „Ovisan“ snimio je svoj novi single. Tekst i muziku za njihov drugi singl „Mislila si“ potpisuju Adnan Pacoli i Dalal Midhat, a sniman je u studiju Tempo. Spot je radila video produkcija „Tempo digital“.
Pjesma i spot kasnili su zbog situacije sa pandemijom, ali su nas momci tokom izolacije, počastili akustičnom verzijom pjesme „Ovisan“ koju su podijelili na svom Facebook profilu.

Grupa “Bez dileme” nastala je početkom 2019. godine, a čine je tri mlada i talentovana pjevača – Adi, Bidži i Dženo. Ranije su nastupali na različitim muzičkim takmičenjima u BiH i regionu, a sklopljena prijateljstva i kompatibilnost glasova rezultirali su i formiranjem grupe.


„Bez dileme“ čine:


Adi Avdić (24 godine) Od malih nogu se bavi muzikom, svira bubnjeve i gitaru. Druga godina master studija na Fakultetu političkih nauka, Međunarodni odnosi i diplomatija.


Dženan Granilo (24 godine) Svira klavir, gitaru i trubu, završio Osnovnu i Srednju muzičku školu u Sarajevu. Bavi se i IT- programiranjem i radom na računaru. Pjeva i takmiči se na raznim muzičkim takmičenjima od svoje 12 godine. Pored muzike voli sport, trenirao je fudbal.


Mustafa Bidžan (24 godine) Pjeva od svoje trinaeste godine, a sa osamnaest se počeo ozbiljnije baviti muzikom i vokalnom tehnikom. Svira gitaru. Osim toga, sport mu je velika ljubav, diplomirao je na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja a trenirao je karate i fudbal.

Pjesma „Mislila si“ je dostupna na svim digitalnim platformama širom svijeta pod markicom „Tempo Digital“.