Bobbie Eleven u saradnji sa Jacquesom Houdekom predstavlja retro pop rock swing hit “Wait and See”

0
637
ArticleTop

Bobbie Eleven je četveročlani band koji je nakon godina gostovanja po Evropi odlučio da realizira materijale za album.  Nakon prvog singla sa albuma “Pretty”, band nas je sada počastio sjajnom saradnjom sa Jacquesom Houdekom u pjesmi “Wait and See”.
Autor teksta je Robert Češljaš, autor muzike Robert Krkač, dok aranžman zajedno potpisuju Samuel Kokanović i Robert Krkač. Pjesma je snimana u studiju Top Speed 5.
 
Autor Krkač, ujedno i nagrađivani gitarist, dobitnik nagrade Fendera za najboljeg električnog gitaristu u 2015., odsvirao je gitare na pjesmi, bas i bubanj Samuel Kokanović, zvukove Dušan Maksimovski a prateće vokale otpjevali su Jacques Houdek i Andrea Ćubrić. Dizajn omota oslikala je Sofia Houdek.
 
Jacques Houdek:
 
“Wait and see je meni posebno draga pjesma, koja mi baš uvijek popravi raspoloženje.
Mislim, bez lažne skromnosti, najiskrenije – da zvuči svjetski! Sjajan tim autora i glazbenika, na čelu s Robertom Krkačom, napravili su pjesmu u koju mi nije bilo teško udahnuti život, prilikom snimanja. Naprosto je sjela na prvu i odmah mi je sve bilo jasno, kako treba zvučati.

Retro pop rock swing hit, tako ju ja svrstavam žanrovski, a doživljavam ju kao jedan veliki balon sreće! Onaj osjećaj kad si već prilično zaljubljen i spremaš se na prvi spoj, a njoj to baš danas – ne odgovara. Ali, ne odustaješ. Ništa te ne može obeshrabriti.”

ArtickeBottom