Bijelo Dugme prvo ime „Belgrade Beer Festa“ 2021

0
738
ArticleTop

Najveći festival u Srbiji „Belgrade Beer fest 2021“ održat će se od 18. do 22. augusta na Ušću. Tokom pet dana, Beer fest će ugostiti preko 60 bendova na dvije festivalske bine, a prvi dan je rezervisan za legendarni sastav Bijelo dugme.

Belgrade Beer Fest, jedan od najposjećenijih festivala ne samo u Srbiji već u cijeloj jugoistočnoj Evropi, i ove godine će tradicionalno otvoriti svoje kapije za mnogobrojne posjetioce u svom punom formatu. Program festivala će svakog dana počinjati u 19:30 dok će ulaz na festival pratiti i procedura prilagođena propisanim mjerama u cilju sprječavanja širenja korona virusa.

Jedan od najvećih festivala u zemlji i regionu Belgrade Beer fest je tokom proteklih godina ugostio mnoga svjetska, regionalna i domaća imena. Britanski list „The Independent“ ga je svrstao među 20 svjetskih atraktivnih događaja koje treba posjetiti, a svake godine ugosti preko pola miliona posjetilaca. Sa preko 800 održanih koncerata, 500 pivskih brendova i mnoštvom poznatih izvođača Belgrade Beer Fest jedan je od najposjećenijih besplatnih muzičkih događaja. Tako će biti i ove godine.

ArtickeBottom