Večeras počinje 9. Mostar Summer Fest

0
332

Večeras počinje deveto izdanje open-air festivala Mostar Summer Fest na kojem će u sljedeća tri dana nastupiti 12 najboljih regionalnih izvođača. Galija, S.A.R.S., Hladno pivo, Brkovi, Vojko V, TBF, Edo Maajka, Helem Nejse, Grše, Cunami Flo, Činčila i Josip Palameta su dobro poznata lica i glasovi koja ne smijete propustiti. Željni koncerata, s nestrpljenjem ih dočekujemo kad se festivalske kapije Mostar Summer Festa napokon otvore večeras u 18 sati.

Pored muzičkog programa vrhunske produkcije organizatori su se pobrinuli da vas i ove godine na Mostar Summer Festu dočeka nezaobilazna Chill out zona po kojoj je Festival prepoznatljiv, jer posjetiteljima nudi uživanje u dodatnim sadržajima Festa. Neki od sadržaja u Chill out zoni su performans plesa na svili, oslikavanje privremenih tetovaža, Rakija, Red Bull i Cocktail korner, a tu su i Žuja pub i Žuja chill-out zona, te Gastro korner i Slatki kutak.

Tu je i službeni fan shop powered by Kratki rukav, gdje možete kupiti majicu s printom službenog dizajna ovogodišnjeg Mostar Summer Festa. U svojoj novoj majici ćete se moći fotografirati na selfie tornju koji vas diže u zrak visoko iznad publike i zabilježiti nezaboravne fotografije.

U festivalskoj zoni nećete moći zaobići ni hrpu društvenih igara, te Jana vitamin zonu, IQ mobile zonu gdje ćete igrajući igre moći osvojiti odlične mobitele, te fantastični Jameson korner u kojem ćete pronaći i barbera koji će vam rado urediti bradu.

Festivalske ulaznice više nisu u prodaji, dok jednodnevne ulaznice po cijeni od 25 KM možete kupiti isključivo na ulazu u festivalsku zonu. Podsjećamo da je večeras, prvu festivalsku večer ulaz na Festival slobodan.

Za više informacija pratite službenu stranicu festa www.mostarsummerfest.com ili Facebook i Instagram kanale.