Van Gogh predstavio novi spot za pjesmu „Kakvo divno veče“

0
472
ArticleTop

Čuvena beogradska rock grupa Van Gogh u sklopu proslave svog 35. rođendana, nakon nedavnog izlaska reizdanja posljednjeg, 10. albuma „More bez obala“, objavila je najnoviji video spot za pjesmu „Kakvo divno veče“.

To je ujedno četvrti spot sa navedenog albuma, ovog puta u režiji Dejana Senića, koji je još 2019. godine realizovao poetsku priču o cikličnosti života na lokacijama Barske regije, Skadarskog jezera i prostoru solane, u ambijentu netaknute prirode.

Na taj način, članovi grupe Van Gogh – Zvonimir Ðukić Ðule, Srboljub Radivojević Srba i Dragan Ivanović Gaga, slikom se vraćaju na neka od mjesta gdje su kao djeca provodili svoje ljetnje raspuste.

Poslije skoro godinu i po dana pauze zbog pandemije, prvi koncert uživo Van Gogh je imao 11. juna u Trebinju na manifestaciji „Moto vikend“, a letnja, regionalna turneja će se nastaviti 25. juna u Skoplju, u okviru „Akustik“ festivala.

Osim toga, popularnu grupu će 13. augusta gledati i publika „Nektar OK“ festivala u mjestu Tjentište, u Foči.

Album „More bez obala“ je svoju uspješnu regionalnu promociju doživio 2019. godine, a beogradsku juna iste godine sa koncertima u Wurst Platz baru i na Beer festu.

ArtickeBottom