Uskoro završetak novog stambeno-poslovnog objekta društva Benis u naselju Bulevar

0
125
ArticleTop

Kao dokazani investitor u gradnji i prodaji stanova i apartmana Benis sa ponosom predstavlja novi projekat u gradu. Moderan stambeno-poslovni kompleks Benis Bulevar koji ispunjava sve zahtjeve modernog življenja sa premium stanovima za individualno i porodično stanovanje.

Stambeno-poslovni objekat Benis Bulevar se nalazi u Sarajevu na području Općine Ilidža u Stupskoj ulici na Stupu. Smješten je neposredno uz glavnu saobraćajnicu i tramvajsku prugu pored postojećih stambeno-poslovnih objekata u veoma ugodnom okruženju koje obiluje raznovrsnim sadržajima.

Trenutno je u fazi izgradnje sa rokom završetka radova do kraja 2023. godine. Dinamika radova se odvija po predviđenom planu te nastoje i sa ovim projektom ispoštovati svoje buduće kupce.

Tradiciju u gradnji kvalitetnih stambenih jedinica Benis Bulevar nastavlja uz upotrebu vrhunskih materijala prateći sve standardne, pri čemu su za svoj novi projekat birali:

  • vanjsku stolariju REHAU Synego, sedmokomorna sa troslojnim Low-e staklom
  • toplotne pumpe “Bergen” za sistem grijanja i hlađenja
  • masivni hrastov prvoklasni parket u prostorijama
  • prvoklasnu hrastovu unutrašnja stolarija
  • podno grijanje u kupatilima
  • protuprovalna i protupožarna blindo vrata
  • lift u zgradi koji veže garažni dio sa stambenim etažama
  • keramičke pločice u hodniku i kupatilima
  • vrhunske Grohe sanitarije
  • termoizolacija objekta 10 centimetara
Stambeno-poslovni objekat Benis Bulevar

Stambene jedinice u objektu Benis Bulevar karakteriše optimalna kvadratura uz maksimalnu iskorištenost prostora, funkcionalan raspored prostorija te odlična pozicija koja pruža osunčanost svim stambenim jedinicama.

Objekat se sastoji iz dva dijela spratnosti: suteren, prizemlje i šest spratova, odnosno suteren, prizemlje te osam spratova. Suteren objekta predviđen za garažni dio sa ukupno 30 garažnih mjesta. Prizemlje objekta je poslovnog karaktera sa dva veća poslovna prostora od ukupno 700 metara kvadratnih i stambene etaže sa ukupno 85 stanova. Vanjski parking za kupce regulisan je na parceli investitora ispred i iza objekta.

Tlocrt jednog od stanova u objektu

Kupci su u prilici izabrati stanove sa jednom ili dvije spavaće sobe gdje su sve stambene jedinice po principu open-space koncepta koji povezuje prostor dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije u jedinstvenu cjelinu i stvara dodatni osjećaj širine. Stambene jedinice su već od 46 pa do 80 metara kvadratnih, pri čemu svi stanovi imaju balkone.

Unutrašnjost objekta Benis Bulevar

Za svoje kupce Benis Bulevar dogovorio je mogućnost finansiranja putem kredita i u ovoj fazi gradnje po posebnim kamatnim stopama kroz partnerske banke objekta.

Prodaja stambenih jedinica u ovom objektu je u toku, a za svoje kupce nude posebne cijene u mjesecu augustu na pojedine stambene jedinice te koriste priliku da pozovu sve zainteresirane da dođu u obilazak objekta u Stupskoj ulici, u srijedu, 23. augusta, kada će im na raspolaganju biti prodajno osoblje Benis Bulevara. Sve informacije o objektu i slobodnim stanovima možete dobiti na brojeve telefone: +387 61 320 330 i +387 62 020 016 putem kojih možete zakazati termin za obilazak objekta.

Njihov rad možete pratiti i putem društvenih mreža Facebook i Instagram kao i web stranice: www.benis.ba.

Vašu najvažniju životnu odluku donesite već danas. Izaberite kvalitet, infrastrukturu i lokaciju. Izaberite sigurnu investiciju – Benis Bulevar Stup.

ArtickeBottom