Upoznajte Alojza, modernog djeda kojeg prati milion ljudi na Instagramu

0
402

Alojz Abram i Jannik Diefenbach odličan su modni duo kojeg ćete zasigurno rado zapratiti na društvenim mrežama. Alojz je 75-godišnji modno osvješteni djed koji je rođen i odrastao u Sloveniji, a trenutno živi u Njemačkoj, gdje je i njegov unuk, 25-godišnji Jannik Diefenbach. Alojz je prava senzacija na Instagramu, zahvaljujući upravo unuku koji ga fotografira u odličnim street style kombinacijama, a poznat je pod nadimkom Gramps. 

Unuk je još 2016. godine predložio svom djedu da isproba neku njegovu odjeću. Alojz je Jannika tada iznenadio odgovorom i “nabacio” na sebe unukovu odjeću i tenisice.

Ako ste mislili da djed odjeću bira samo za Instagram fotke varate se. Odjeću za društvene mreže bira unuk, a Alojz takvu odjeću nosi i u svakodnevnom životu. Nedavno je izbacio i svoju merch kolekciju ‘Bygremps’.

Jannika danas na Instagramu prati milion ljudi, a ispričao je kako ih je hobi zbližio. Oduvijek su bili bliski jer je djed uvijek išao po njega u vrtić i školu, a svakog utorka igrali bi stolni tenis, nogomet ili zajedno išli u shopping.