U2 najavili novi album “Songs of Surrender”

0
224
ArticleTop

Grupa U2 će uskoro predstaviti svoj novi album “Songs of Surrender” u kojem ponovno osmišljava 40 svojih starih pjesama.

U2-ov gitarist The Edge predstavio je projekt u rukom pisanoj bilješci poslanoj obožavateljima. “Činjenica je da je većina našeg rada napisana i snimljena kada smo bili skupina vrlo mladih ljudi. Te pjesme nam sada znače nešto sasvim drugo”, napisao je.. “Neke su odrasle s nama. Neke smo prerasli. Ali nismo izgubili iz vida šta nas je uopće potaknulo da napišemo te pjesme. Suština tih pjesama je još uvijek u nama, ali kako se ponovno povezati s tom suštinom kada smo krenuli dalje i toliko narasli?”

Bono se dotaknuo projekta u pogovoru svojih nedavnih memoara, “Surrender: 40 Songs, One Story”: “Tokom karantina uspjeli smo osmisliti 40 pjesama U2-a za zbirku “Songs of Surrender”, što mi je dalo priliku ponovno živjeti u tim pjesmama dok sam pisao ove memoare. To je također značilo da se mogu nositi s nečim što me muči već neko vrijeme. Tekstovi nekoliko pjesama za koje sam oduvijek smatrao da nikada nisu bili napisani. Sada jesu. (Mislim.)”

Nova verzija pjesme “Beautiful Day” zvučna je podloga za trailer novog albuma.

ArtickeBottom