U subotu koncert u čast Akiju Rahimovskom

0
347
ArticleTop

Ove subote, 26. marta koncertom „Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki“, članovi benda će zajedno s brojnim muzičkim prijateljima i publikom odati počast čovjeku koji je svojom energijom postao sinonim vrhunskog frontmena i rock pjevača naših prostora. I dok je koncert već sedmicama službeno rasprodan, od organizatora stiže obavijest kako je s obzirom na nove okolnosti osiguran manji kontingent dodatnih ulaznica za Arenu Zagreb, a mogu se nabaviti na Eventimu.

Vrata Arene Zagreb se na dan koncerta otvaraju u 19 sati, a početak je tačno u 21 sat. Za ulaz na koncert potrebno je imati važeću covid potvrdu ili potvrdu o covid preboljenju u zadnjih 6 mjeseci ili rezultat negativnog testiranja ne stariji od 48h, uz predočenje identifikacijskog dokumenta.

Kroz pet desetljeća karijere, Aki Rahimovski je svojim jedinstvenim glasom i neumornom energijom izvedbe obilježio živote brojnih generacija, a za izniman doprinos muzičkoj baštini posthumno mu je ove godine dodijeljena i nagrada Porin za životno djelo. Njegov duh i glas ostat će zauvijek upisani u svima nama koji smo odrastali, zaljubljivali se, smijali se i plakali uz bezvremenske pjesme Parnog valjka.

ArtickeBottom