Tony Cetinski najavio turneju po Sloveniji, ali i otpor mjerama protiv korone

0
480
ArticleTop

Tony Cetinski je već davno izjavio da je protivnik cjepiva protiv korone i ranije je komentarisao kako nedostaje informacija o tome, a sada je najavio svoju turneju po Sloveniji i najavio da neće dopustiti podjele.

„Odluka je pala. Nitko od nas u našem poslu nije od jučer pa tako nećemo dopustiti da se glazba/muzika uguši preko noći i da nas se vrati u svoje krletke/domove te da radimo online. Dakle, na naše koncerte svi su dobrodošli, bez podjela na ove i one, i dok je tako, bit će i nas. Glazba/muzika je tu da se narod druži i da svima bude lakše, ali ponavljam, bez predrasuda i podjela. Za slobodu izbora ustrajat ćemo i boriti se do kraja! Ako dopustimo da nas dijele na cijepljene i necijepljene, onda nije ugušena samo glazba nego i naši životi u kojima je sloboda temelj!! Volimo vas i vidimo se na koncertima na kojima se poštuju ljudi i nema podjela. Tony Cetinski – Slovenija Tour. Velika vseslovenska turneja #samoljubav: Koper – Nova Gorica – Novo Mesto – Kranj – Murska Sobota – Ljubljana – Maribor”, napisao je Tony na svom profilu na Facebooku.

„Ako vas bilo tko pita i uvjetuje s potvrdom o cijepljenju, izborite se za svoju slobodu i ukažite im da na to nemaju pravo i da su vaše pravo izbora i sloboda osnovna ljudska prava!!!” dodao je pjevač u komentaru. Cetinski je objasnio i da je spreman biti na ulazu i izboriti se za ulaz, ali da ne može sam za sve ići glavom kroz zid. “Zajedno smo jači”, istaknuo je pjevač.

ArtickeBottom