Tijana Dapčević smršala 45 kilograma

0
471

Pop pjevačica Tijana Dapčević izazvala je lavinu oduševljenja nakon što je na društvenim mrežama pokazala svoju vitku figuru, te otkrila da je smršala nevjerovatnih 45 kilograma.

Naime, Dapčević je objavila svoju fotografiju i pokazala zategnuto tijelo, novu frizuru, te je izazvala pohvale na račun izgleda.

„Bukvalno sam nosila još jednu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine“, govorila je pjevačica.

Tijana je ranije pričala da se u trudnoći ugojila 45 kilograma i da je pred porođaj imala čak 115 kilograma. Kasnije je bila na dijeti kojom je uspjela da skine višak kilograma, zbog čega su joj pratioci sada u komentarima pisali „da je otišla u minus koliko je smršala“, ali i da izgleda nikad bolje.

„Riješila sam da uradim nešto po tom pitanju. Međutim, počela sam da mršam tek kada sam shvatila da meni ne treba nikakva dijeta, nego da promijenim način života“, ispričala je ona svojevremeno.

„Mi žene imamo nevjerovatnu blokadu u glavi kada se pomene riječ dijeta. Tada mislimo samo o hrani i o tome šta ćemo da jedemo, a šta ne smijemo“, rekla je Tijana za domaće medije.

Dan sada započinje ovsenim pahuljicama sa čijom i crvenim voćem, za ručak obično jede ćuretinu s povrćem, a za večeru brancin ili oradu uz salatu.

„Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mlijeka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim“, rekla je ona.