Svjetska DJ imena na Brodolom Winter Magic eventu na Jahorini

0
410
ArticleTop

Zvučna svjetska DJ imena, uz podršku dokazanih regionalnih i domaćih izvođača, u martu će nastupiti na dvodnevnom Brodolom Winter Magic eventu na olimpijskoj planini Jahorini.

Brodolom je prvi tematski koncept eventa u Bosni i Hercegovini koji je dugogodišnjim prisustvom postao prepoznatljiv u cijelom regionu. Muzički spektakl, koji je do sada ugostio neka od najvećih svjetskih imena elektronske muzike, ove godine će se po prvi put odigrati u magičnom ambijentu olimpijske planine.

Olimpijski centar Jahorina i organizatori Brodoloma za 11. i 12. mart pripremaju nesvakidašnji vikend doživljaj za pobornike elektronske muzike sa impozantnom listom izvođača. Naime, već u petak 11. marta publiku očekuju nastupi svjetskih i regionalno poznatih DJ-eva. Te noći zimsku magiju na bini će stvarati Mark Knight, Mahmut Orhan, After Affair, Andrew Meller, Kristijan Molnar i Drop Department.

Podjednako impozantna lista publiku očekuje i dan poslije, u subotu 12. marta, kada će na stage izaći Fedde Le Grand, Plastik Funk, The Provincials, Alexander De Funk, Nebs Jack, Petar Dundov i DJ Jock.

Tokom 15 godina, koliko Brodolom priređuje fenomenalne zabave uz svjetska DJ imena i nezaboravan audio-vizuelni ugođaj, više od 60 hiljada gostiju uživalo je u ovim sjajnim eventima. „Winter Magic“ u martu stiže kao kruna dugogodišnjeg rada.

ArtickeBottom