Stilski savjeti uz koje će mantil i ove jeseni biti vaš omiljeni komad

0
92
ArticleTop

Odjevni komad bez kojeg teško možemo zamisliti jesen uvukao se u većinu garderobera. Kako ga nositi ove jeseni?

Prvi korak je odabrati mantil koji vam dobro pristaje i koji se uklapa u vaš stil. Iako nam je na prvu pomisao u glavi komad u bež nijansama, igrajte se s tonovima sive, crne, pa čak i jarkih boja. Ovaj klasični komad odjeće možete nositi u različitim prilikama od formalnih do opuštenih.

Opušteni look

Baloner će dodati opušteni šarm vašem izgledu ako ga kombinujete s jeans hlačama i tenama. Ovo je savršen izbor za svakodnevne aktivnosti ili opuštene večernje izlaske.

Formalni izgled

Za formalnije prilike, mantil kombinujte preko haljine ili bluze i suknje. Dodajte cipele s visokom petom i nakit kako biste upotpunili izgled.

Slojevito oblačenje

U zavisnosti od vremena i prilike možete ga nositi preko majice, košulje i džempera. Mantili su odlična opcija za prve dane jeseni jer ih je zbog njihovog kroja lako nositi u slojevitim kombinacijama.

Boje i dodaci

Dolaze u različitim bojama, pa možete eksperimentisati s kombinacijama boja kako biste postigli interesantan izgled. Ne morate se ograničavati na klasične neutralne boje. Dodavanje šešira, marame, torbi ili sunčanih naočara će doprinijeti cjelokupnom izgledu i učiniti ga još atraktivnijim.

Nekoliko ideja za originalanu jesenju odjevnu kombinaciju
ArtickeBottom