Snimci sa lica mjesta potvrđuju da je sve spremno za večerašnji spektakl: Počinje MAC

0
237
ArticleTop

Ogromno interesovanje publike za najveći muzički događaj regiona, Music Awards Ceremony powered by MaxBet u organizaciji Skymusic-a; kapije Arene otvaraju se od 19 sati.
Beogradska Štark Arena večeras će biti epicentar regionalne muzičke scene, kada će, tačno u 20 sati početi treće izdanje najspektakularnijeg muzičkog šoua!

Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Halid Bešlić, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva i Joker out bend pokoriće MAC scenu već danas, a da je sve spremno za muzički događaj godine, potvrđuju i snimci sa lica mjesta!

Impresivna scenografija, najsavremeniji svjetlosni i audio-video efekti, bina koja u zbiru zauzima 2.5 kilometara, samo su neki od produkcijskih elemenata manifestacije, a snimak koji je objavljen na zvaničnom Instagram profilu manifestacije, otkriva i kako će izgledati večerašnji nastupi!

Pogledajte kako izgleda generalna proba nastupa samo dan pred početak MAC-a:

https://www.instagram.com/p/Cn0SnbZqLkM/

Spektakl će dodatno upriličiti Jelena Gavrilović i Tonči Huljić, današnji domaćini, koji će i proglasiti pobjednike u 10 kategorija za koje su fanovi glasali do sinoć, tačno u ponoć.
Ništa manje se ne očekuje ni od drugog dana, kada će najveći muzički idoli novog muzičkog talasa, uz podršku voditeljskog para Mimi Mercedez i Voyage-a, dovesti atmosferu u Areni do usijanja.

Izvođači čije nastupe publika sa nestrpljenjem očekuje su Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Sergej Pajić, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino, Veraja i sastav 2Bona.

Publika još danas,tačno u ponoć, može da da glasove svojim favoritima u kategorijama za koje se nagrade dodjeljuju sutra. Glasanje se odvija putem zvaničnog sajta MAC-a i putem eFinity aplikacije.

ArtickeBottom