Severina na naslovnoj strani knjige tvorca Alana Forda

0
369

Severina se na svoj rođendan pohvalila još jednim novim životnim uspjehom. Na svom Instagramu je otkrila da je završila na naslovnici novog kriminalističkog romana „U ime mafije“ Luciana Secchija, poznatijeg pod pseudonimom Max Bunker, strip scenariste, publiciste i novinara, tvorca svjetski poznatih talijanskih stripova, od kojih je najpopularniji Alan Ford, a objasnila je i kako je do toga došlo.

„Čuj, hani, halo Bing, kako brat? Zvali su iz izdavačke kuće ‘Sandorf’ da bi oni i Max Bunker htjeli da budeš na naslovnici njegovog romana. To je krimić… i da odabereš manekene za detektiva i kriminalca…“ Mene zvali? Max Bunker? Alan Ford???, napisala je pjevačica.

Kako je rekla, njena ekipa s kojom snima i novi album, snimali su nekoliko dana.

„Detektiv sa šeširom je moj tonski snimatelj Domagoj Perišić, a kriminalac koji sjedi je kompozitor i producent Filip Miletić.

A kako su samo njih dvojica bili uzbuđeni… A ja san u žutoj vešti na naslovnoj stranici knjige Maxa Bunkera i pucan od ditinje sriće. Hvala majko što me rodi. Hvala izdavačkoj kući ‘Sandorf’. Hvala Max Bunker, hvala Broj 1, hvala Vam što ste nam uljepšali djetinjstvo, ovo je za mene velika radost i čast… Jer Vaše ime je zlatnim slovima urezano u dnevnik mog djetinjstva“, napisala je popularna pjevačica.