Sergej Ćetković pjesmom „Kofer“ otvara novo poglavlje u karijeri

0
667
ArticleTop

Nakon skoro godinu dana od singla “Vratile se ptice” Sergej Ćetković se vraća na muzičku scenu sa koferom punim iznenađenja za publiku, spreman da nastavi tamo gdje je stao u obilježavanju velikog jubileja – 20 godina karijere. Ovim povodom predstavlja novu pjesmu “Kofer”.

Tekst i muziku za pjesmu “Kofer” radio je Sergej, dok je za aranžman bio zadužen Mahir Sarihodžić (Long play studio, Sarajevo), inače producent Dine Merlina. Spot u produkciji NN Media snimljen je na veoma specifičan način, u nesvakidašnjem ambijentu i donosi uzbudljivu i emotivnu filmsku ljubavnu priču. Reditelj je Nemanja Novaković, a direktor fotografije Lazar Bogdanović.

„Novi album je završen i mogu reći da sam ponosan na sve što sam sa svojim timom uradio, ali idemo korak po korak. Za sada, pozivam sve ljude da zajedno sa mnom, uz novu pjesmu, krenu na lijepo putovanje sa koferom punim dobre energije i pozitivnih emocija. Obećavam da će se jako dobro provesti i uživati u svemu što sam pripremio”, rekao je Sergej.

ArtickeBottom