Sedmi Nektar OK Fest od 13. do 15. augusta na Tjentištu

0
516
ArticleTop

Ovogodišnji sedmi po redu Nektar OK Fest održat će se od 13. do 15. augusta na dobro poznatoj lokaciji, Tjentište – Nacionalni park Sutjeska, najavili su organizatori.

Odluku o promjeni ranije najavljenog termina, koji je planiran za juli mjesec, organizator je donio nakon obavljenih razgovora sa nadležnim institucijama i objavom preporučenih epidemioloških mjera za organizaciju masovnih događaja na otvorenom.

„Nakon više od godinu dana, epidemiološka i zdravstvena slika u našoj zemlji, regiji, Evropi i svijetu, daje nam mogućnost da se vratimo na dugo očekivane događaje i festivale, naravno uz poštovanje svih epidemioloških mjera koje su na snazi. Na našu i vašu veliku radost, konačno je vrijeme za muziku, zabavu i live nastupe. Vrijeme da zajedno uživamo u još jednoj OK avanturi na Tjentištu, evociramo uspomene i stvaramo nove”, navode organizatori ovog festivala.

Na tri festivalska stage-a publika će ove godine biti u prilici da uživa u nastupima najpoznatijih imena domaće i regionalne scene. Ranije najavljeni nastupi stranih izvođača prolongiraju se za narednu godinu, imajući u vidu da je zbog posebnih uslova koji važe za putovanja i ulaske u zemlju državljana iz pojedinih zemalja, njihov dolazak logistički teško izvodiv.

Međutim, dobre zabave na Tjentištu zasigurno neće nedostajati. Za najbolju atmosferu i povratak u dugo očekivanu „normalnost“ biće zaduženi: Van Gogh / Bajaga i instruktori / Hladno pivo / Goran Bare & Majke / Zoster / Darko Rundek & ekipa / Brkovi / TBF / Kanda, Kodža i Nebojša / Buč Kesidi /M.O.R.T. / Moreuz , čiji nas nastupi tokom tri festivalska dana očekuju na stage-u.

Svi ranije kupljeni paketi i aranžmani za boravak na festivalu, važit će i za nove datume. Publika kojoj novonajavljeni datumi održavanja festivala ne odgovaraju i nisu u prilici da se pridruže, ima mogućnost povrata novca za ranije izvršenu kupovinu. O svim uslovima povrata u zavisnosti od kupljenog paketa publika će biti informisana na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net.

ArtickeBottom