Sedmi Nektar OK Fest od 13. do 15. augusta na Tjentištu

Autor

Kategorije

Podijeli

Ovogodišnji sedmi po redu Nektar OK Fest održat će se od 13. do 15. augusta na dobro poznatoj lokaciji, Tjentište – Nacionalni park Sutjeska, najavili su organizatori.

Odluku o promjeni ranije najavljenog termina, koji je planiran za juli mjesec, organizator je donio nakon obavljenih razgovora sa nadležnim institucijama i objavom preporučenih epidemioloških mjera za organizaciju masovnih događaja na otvorenom.

„Nakon više od godinu dana, epidemiološka i zdravstvena slika u našoj zemlji, regiji, Evropi i svijetu, daje nam mogućnost da se vratimo na dugo očekivane događaje i festivale, naravno uz poštovanje svih epidemioloških mjera koje su na snazi. Na našu i vašu veliku radost, konačno je vrijeme za muziku, zabavu i live nastupe. Vrijeme da zajedno uživamo u još jednoj OK avanturi na Tjentištu, evociramo uspomene i stvaramo nove”, navode organizatori ovog festivala.

Na tri festivalska stage-a publika će ove godine biti u prilici da uživa u nastupima najpoznatijih imena domaće i regionalne scene. Ranije najavljeni nastupi stranih izvođača prolongiraju se za narednu godinu, imajući u vidu da je zbog posebnih uslova koji važe za putovanja i ulaske u zemlju državljana iz pojedinih zemalja, njihov dolazak logistički teško izvodiv.

Međutim, dobre zabave na Tjentištu zasigurno neće nedostajati. Za najbolju atmosferu i povratak u dugo očekivanu „normalnost“ biće zaduženi: Van Gogh / Bajaga i instruktori / Hladno pivo / Goran Bare & Majke / Zoster / Darko Rundek & ekipa / Brkovi / TBF / Kanda, Kodža i Nebojša / Buč Kesidi /M.O.R.T. / Moreuz , čiji nas nastupi tokom tri festivalska dana očekuju na stage-u.

Svi ranije kupljeni paketi i aranžmani za boravak na festivalu, važit će i za nove datume. Publika kojoj novonajavljeni datumi održavanja festivala ne odgovaraju i nisu u prilici da se pridruže, ima mogućnost povrata novca za ranije izvršenu kupovinu. O svim uslovima povrata u zavisnosti od kupljenog paketa publika će biti informisana na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net.

Autor

Podijeli