Rock bend Manifest osvaja debitantskim singlom “S prvom koja dođe”

0
313
ArticleTop

Sasvim novi zvuk na domaću muzičku scenu donose mladi rockeri Manifest čiji debitantski singl “S prvom koja dođe” osvaja na prvo slušanje. Singl je snimljen u legendarnom Abbey Road studiju u Londonu u kojem su nastala neka od najvećih ostvarenja The Beatlesa i drugih kultnih svjetskih muzičkih imena.

“Sviramo  trinity-pop bez ograničavanja samo jedan žanr, a više od tog zvuka će naš publika moći čuti na našem prvom albumu. S obzirom na to da je Marko Mihaljević studirao u Abbey Roadu, upravo su tamo imali priliku snimiti svoj album.”, ispričali su dečki iz Manifesta.

Osim što su mladi, talentirani, spremni za osvajanje muzičkih ljestvica i publike, za besprijekoran zvuk i hemiju među članovima benda zaslužna su i njihova dugogodišnja prijateljstva:

“Kao bend postojimo već duže vrijeme, ali smo tek nedavno promijenili ime. Bend su osnovali Grambo (gitarista) i Marko Mihaljević koji su skupa pohađali osnovnu školu. Naknadno se bendu priključuje Vjekoslav na klavijaturama koji je s Markom pohađao srednju muzičku školu. Krenuli su nastupati kao prateći bend Franke i Indire te se tada bendu priključuje Luka Krištofić (bas) i Marin Borščak (bubanj) koji su vrlo brzo kliknuli s ostatkom benda. Kada dolazi do pisanja pjesama za melodiju se pobrine Marko, a zajedničkim snagama se piše tekst i u taj dio priče dolazi Matko Mihaljević koji svojim stihovima zaokruži priču.”,otkrili su.

Pjesma “S prvom koja dođe” dostupna je na svim streaming servisima.

ArtickeBottom