Rihanna će nove pjesme predstaviti putem filma “Black Panther: Wakanda Forever”

0
108
LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 11: Rihanna poses for a picture as she celebrates her beauty brands fenty beauty and fenty skin at Goya Studios on February 11, 2022 in Los Angeles, California. (Photo by Mike Coppola/Getty Images)

Popularna pjevačica Rihanna najavila je svoj veliki povratak na scenu. Kao što je poznato svoj posljednji studijski album ‘Anti’ je objavila 2016. godine, nakon čega se uglavnom posvetila svojim drugim poslovnim poduhvatima. Kako je nedavno objavljeno, njen veliki povratak na scenu zapravo se očekuje 12. februara kada će Rihanna izvesti svoj show u poluvremenu Super Bowla koji će se održati na stadionu State Farm u Glendaleu u Arizoni. Ujedno je to i prvi Super Bowl bez najvećeg sponzora ovog najpoznatijeg sportskog događaja u SAD-u kojega će od sljedeće godine zamijeniti Apple Music. Uoči samog nastupa na Super Bowlu, Rihanna je već ranije izjavila da je jako nervozna, ali i uzbuđena zbog samog nastupa.

No, iako datum kao i naslov novog albuma nisu još poznati, Rihanna je navodno snimila dvije nove pjesme koje bi se trebale pojaviti u nadolazećem Marvelovom filmu koji bi trebao biti objavljen 11. novembra. Navodno će se Rihanna pojaviti i u jednoj od uloga, ali to nije potvrđeno. Tako novinar New York Timesa tvrdi da će se jedna njena nova pjesma pojaviti kao odjavna špica spomenutog filma. “Kruže glasine kojima samo mogu dodati: već sedmicama slušam da Rihanna snima pjesmu za odjavnu špicu za ‘Black Panther: Wakanda Forever’.“

Za sada nema službenog odgovora niti od Rihanne, niti kompanije Marvel.