Regionalna TikTok zvijezda Barbi Afrika ekskluzivno na BMC televiziji

0
870

Barbara Milenković poznatija kao Barbi Afrika jedna je od najpoznatijih TikTokera u regionu. O tome svjedoče i brojke, pa na TikToku ima 2,7 miliona, na Instagramu 290 hiljada i na Youtubeu 112 hiljada pratilaca. Barbi Afrika privlači pažnju svojim izgledom, a uz snimanje videa za TikTok i Youtube kanal ova vrijedna djevojka trenira ples, uči kineski jezik i bavi se modelingom. Također se okušala u pjevanju pa je do sada snimila singlove „Forica“, „Ne javljam se“, „Paranoja“, „Kriza“ i „Vozi“ koji imaju milione pregleda na Youtube-u.

Barbara Milenković rođena je 2002. godine u Nišu u kojem živi i radi. Tamo je završila osnovnu školu i Prvu nišku gimnaziju „Stevan Sremac“. Nadimak Barbi dobila je još kao djevojčica, dok je nastavak „Afrika“ stekla nešto kasnije. Po spoju ta dva nadimka je postala prepoznatljiva na društvenim mrežama.

Emisiju Tik Talk show sa Barbi Afrikom možete pogledati na BMC MUSIC TV kanalu i na Youtube kanalu BMC MUSIC. Da biste prvi dobili informacije i gledali ekskluzivne video sadržaje pretplatite se na BMC MUSIC TV Youtube kanal.