Prljavo kazalište predstavlja spot za novi singl Makni se

0
266
ArticleTop


„Pjesma je svojevrsna psihoanaliza. Prije gotovo deset godina puštali smo novu stvar. Uvijek smo tandem Ines Prajo i ja, ali konzultiramo se oko glazbe, teksta, svega… tko god radi na njoj, svaki član benda je neizostavna karika, vjerujte, svaki kotačić u stvaranju je bitan”, kaže Jasenko Houra

Nakon uspjeha prvog singla „Stare navike“ i spota u kojemu glavnu ulogu nose Goran Bogdan i Iva Mihalić, Prljavci nastavljaju oduševljavati svoju vjernu publiku te su odlučili izbaciti još jednu novu pjesmu. 

Jasenko Houra je prilikom izlaska pjesme „Stare navike“ izjavio: „Pjesma je svojevrsna psihoanaliza. Prije gotovo deset godina puštali smo novu stvar. Uvijek smo tandem Ines Prajo i ja, ali konzultiramo se oko glazbe, teksta, svega… tko god radi na njoj, svaki član benda je neizostavna karika, vjerujte, svaki kotačić u stvaranju je bitan”.

Pjesma je, kako kažu ostali članovi grupe, osvrt na pandemijsko razdoblje, ali i refleksija na sve što se zbiva oko nas. 

„Makni se“, naziv je za novi singl koji izlazi na digitalnim platformama 15. kolovoza i kojeg možete premijerno čuti na radiju bravo! u izdanju IDM Music i Houra Grupe.

ArtickeBottom