Prilagodite crtama lica: Ove frizure mogu nositi dame sa tankom kosom

0
262
ArticleTop

Dolaskom nove sezone, mnoge dame će se odlučiti za promjenu bilo da se radi o onoj manjoj ili pak drastičnoj.

Baš tako je i s frizurama, jer čak i dame koje ne vole šišanje složit će se da osvježenje kose uvijek dobro dođe. Kad je riječ o frizurama za tanku kosu, kod nekih dama se može pojaviti manji izazov kakvu frizuru kreirati s obzirom na dlaku kose ali i crte lice. 

Pixie

Ovu vječnu frizuru rado biraju dame u zrelijoj dobi, no bez obzira na to vrlo lako će se prilagoditi svakoj dami. Prednost ove frizure je što ističe crte lica, a idealna je za djevojke koje ne vole trošiti vrijeme na svakodnevno stiliziranje kose. 

Bixie

Kombinacija dvije kultne frizure – pixie i boba, baš poput ovih frizura veoma se lako stilizira, a odličan je izbor kad ne želite u potpunosti skratiti kosu.

Bob

Ova kultna frizura s razlogom je jedna od najtraženijih već godinama. Osim što su u posljednje vrijeme veoma trendy kratke frizure, bob na voma suptilan način ističe crte lica, te je upravo zbog toga prvi izbor damama raznih generacija.

Bob sa šiškama

Ako poželite dodatno začiniti ovu klasičnu frizuru  možda biste trebali isprobati to učiniti sa šiškama. Guste, kratke, duže ili one u stranu? Šiške će dati dodatan volumen vašoj kosi i učiniti ovu frizuru zanimljivijom.

Shag

Ova prepoznatljiva frizura koja sa sobom nosi vibru sedamdesetih godina idealna je za dame koje vole retro stil ali i one koje žele neku drastičniju promjenu. 

Klasična ravna frizura

Ako ste jedna od djevojaka koja pri svakom posjetu frizeru kaže slavnu rečenicu “Samo vrhove!” onda je ovo frizura za vas. Naime, ravno šišanje dat će dodatan volumen i gustinu vašoj kosi i upravo zbog toga ovo je savršen izbor za dame koje žele samo osvježiti look.

Faktor - Coolstyle | Prilagodite crtama lica: Ove frizure mogu nositi dame  sa tankom kosom
ArtickeBottom