Premijera dokumentarnog filma FX “Framing Britney Spears”

0
464
Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/Shutterstock (9627013kl) Britney Spears 29th Annual GLAAD Media Awards, Arrivals, Los Angeles, USA - 12 Apr 2018

Iako se nije direktno pozabavila pitanjima pokrenutim u filmu, uključujući to kako joj otac kontroliše cijeli život i karijeru te kampanju #FreeBritney, pjevačica se oglasila na Twitteru u utorak navečer i podijelila stari video na kojem izvodi svoju hit pjesmu “Toxic”.

“Ne mogu vjerovati da je ovo izvođenje ‘Toxica’ od prije tri godine. Uvijek ću voljeti biti na sceni, ali uzimam vremena da naučim biti normalna osoba. Jednostavno volim uživati u svakodnevnom životu”, napisala je.

“Svaka osoba ima svoju priču i svoje mišljenje o pričama drugih. Svi imamo toliko različite sjajne i lijepe živote. Zapamtite, bez obzira što mislimo da znamo o životu neke osobe, to je ništa u usporedbi sa stvarnim životom te osobe”, navela je Spears.

U novembru prošle godine, Britney je izgubila sudski spor u kojem bi se nadzor njenog oca ukinuo. On i dalje upravlja njenim finansijama zajedno sa kompanijom Bessemer Trust, iako sud nije isključio mogućnost novih žalbi na ovu odluku. Spears je odbila da nastupa sve dok se nalazi pod nadzorom.

Njen bivši suprug, Kevin Federline, odobrava potez menadžera Jodi Montgomerya da se pjevačica stavi pod nadzor. Federline i dalje ima 70 postotno starateljstvo nad sinovima koje je dobio sa Spears, dok pjevačica ima 30 posto.