Prekinuli Danijela Martinović i Petar Grašo

0
1175
ArticleTop

Vijest da su Danijela Martinović i Petar Grašo prekinuli vezu nakon što su zajedno proveli više od 24 godine, odjeknula je u medijima, a informaciju da već neko vrijeme žive odvojeno potvrdila je i njegova voditeljica komunikacija Martina Podgorski.

Danijela i Petar slovili su kao jedan od omiljenih i najstabilnijih parova na domaćoj sceni, a zajedno su proveli više od 24 godine. Detalje iz privatnog života nikada nisu voljeli previše otkrivati javnosti, o svojoj ljubavi su govorili u rijetkim prilikama baš kao što su se rijetko zajedno pojavljivali u javnosti.

Njihova ljubavna priča počela je prije više od 24 godine, a upoznali su se kada su im pjevačke karijere bile na vrhuncu te ostali zajedno sve do danas. Njihov prvi susret dogodio se na Dori u Opatiji 1995. godine, a dvije godine kasnije počela je njihova ljubavna veza.

Pred oltar se nikada nisu odlučili otići i izgovoriti jedno drugome sudbonosno da, no uvijek su djelovali kao skladan i zaljubljen par, koji je u nekim prilikima i zajedno sarađivao i nekoliko puta su izjavili kako njihovoj vezi nije potreban brak da bi ostali jedno pored drugog.

ArtickeBottom