Počeo online reality show Vikendica

0
1124

Osam poznatih Youtubera i influensera iz BiH, Hrvatske i Srbije, 30. maja je ušlo u jednu vikendicu u okolini Sarajeva, gdje će zajedno provesti 56 dana. Ovaj reality show pod nazivom Vikendica publika će moći pratiti uživo tokom cijelog dana putem Youtube kanala Vikendica i muzičko-zabavne mreže EMDC, dok će u programu televizije O Kanal svako veče u terminu od 21:00 do 22:00 sata biti emitovan pregled najzanimljivijih scena iz prethodnog dana.

U reality showu Vikendica učestvuju tik-toker Zhenwei Xiang poznatiji kao Kinešče, Milan Petrović (Milan Psiho), Nena Petrović (Princeza Psiho), Matija Lazarević (LAYZ), Milica Blečić, Ena Avdić, Mirza Demirović (Neki Jutuber) i Tijana Simić (Tixyca).

„Vikendica je online i televizijska emisija zabavnog karaktera. Svi učesnici ovog showa su itekako poznati na društvenim mrežama Instagramu, Tik-Toku i Youtubeu. Zajedno imaju čak više od 2,5 miliona pratilaca, pa očekujemo da će Vikendica izazvati veliki interes publike u BiH, Hrvatskoj, Srbiji i drugim zemljama regije. Publika će biti posebno oduševljena kada otkrijemo ime specijalnog gosta ovog showa. Riječ je o još jednoj balkanskoj internet zvijezdi, ali neka njeno/njegovo ime još neko vrijeme ostane tajna“, rekao je Damir Hasović, producent reality showa Vikendica.

Pjevačica Ana Nedeljković, poznatija kao Enn La Rush, preuzet će ulogu voditeljice showa. Ana je iz Beograda, ima 20 godina i pobjednica je prve sezone reality showa Ljetni kamp u Srbiji 2018. godine.