Počeo drugi krug glasanja za pobjednike MAC 2023

0
236
ArticleTop

Više od 1,5 miliona glasova iz cijelog svijeta pristiglo je putem zvaničnog sajta manifestacije i putem zvaničnog YouTube kanala MAC-a, a jučer je počeo drugi, finalni krug glasanja ovogodišnje pobjednike! Pravo učešća imaju svi glasači, nezavisno od toga da li su već podržali svoje favorite.

Deset prvoplasiranih nominacija u svakoj kategoriji ušlo je u drugu, finalnu fazu glasanja, a svako ko želi, bez obzira na to da li je do sada podržao nekoga od nominovanih izvođača, svojim glasom može da učestvuje i na taj način svojim favoritima poveća šansu za pobjedu i dobijanje najprestižnijih regionalnih muzičkih nagrada!

Glasanje se odvija online, putem zvaničnog sajta ceremonije, gdje svako ko se registruje dobija pravo na 20 glasova u svakoj kategoriji, odnosno 10 glasova po kategoriji ukoliko se registruje na besplatnu aplikaciju eFinity, a svi glasači dobijaju dodatnih 10 glasova u svakoj kategoriji od MaxBet-a.
Za kategorije za koje se nagrade dodjeljuju prvog dana glasanje traje do 24. januara u ponoć, dok će glasanje za kategorije u okviru kojih se nagrade dodeljuju drugog dana, biti dostupno do 25. januara u ponoć.

Jedina kategorija u kojoj se glasanje vrši SMS-om je kategorija ALBUM GODINE. Za ovu kategoriju publika u Bosni i Hercegovini može da glasa slanjem poruke na sljedeće brojeve:

06202020 Telecom
Cijena poruke je 4 BAM
063770100 HT eronet
Cijena poruke je 4 BAM
0651299 m:tel
Cijena poruke je 4 BAM;

Glasanje se vrši tako što se u tekst poruke unese riječ „UNICEF“ kao i broj nominacije za koju glasač želi da glasa, bez razmaka (npr. UNICEF2 za nominaciju pod rednim brojem 2 u kategoriji ALBUM GODINE). Sav prihod od SMS glasova biće preusmjeren UNICEF-u za program „Unapređenje mentalnog zdravlja djece i mladih“.

Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet održaće se 25. i 26. januara u organizaciji Skymusic-a, a u Štark Areni nas očekuju najveće muzičke zvijezde iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Slovenije. Za nezaboravan šou, pored spektakularnih nastupa i najsavremenije audio-vizuelne produkcije, pobrinuće se i šarmantni voditeljski parovi – Jelena Gavrilović i Tonči Huljić biće domaćini prve večeri ceremonije, dok će već sljedećeg dana tu ulogu preuzeti ikone novog muzičkog talasa – Mimi Mercedez i Voyage!

Svoje učešće potvrdili su Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Halid Bešlić, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, Joker out bend, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Sergej Pajić, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino, Veraja i sastav 2Bona.

Ulaznice za najglamurozniji događaj godine dostupne su putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na prodajnom mjestu TC Rajićeva i na blagajni Štark Arene. Svi ljubitelji muzike koji žele da budu dio ovogodišnje dodjele muzičkih nagrada iste mogu kupiti po promo cijenama do utorka, 24. januara u ponoć, do kad važi i akcija 3+1 GRATIS, nakon čega će važiti puna cijena. Ulaznice za sektor 200 su rasprodate, a dostupne su ulaznice za sektor 400, kao i veoma ograničena količina VIP ulaznica.

ArtickeBottom