Počelo glasanje za MAC putem zvaničnog sajta manifestacije – za samo nekoliko sati stiglo više od pola miliona glasova!

0
251
ArticleTop
Glasanje publike za nominovane izvođače putem zvaničnog sajta Music Awards Ceremony (MAC) počelo je sinoć, a interesovanje publike, nezabilježeno do sad, prevazišlo je sva očekivanja!

Fanovi iz regiona, ali i iz čitavog svijeta, dali su svoje prve online glasove, a u samo nekoliko sati od objave ove vijesti na zvaničnom Instagram profilu ceremonije, pristiglo je više od pola miliona glasova! Bez ikakve prethodne najave, MAC je još jednom sve iznenadio, a fantastičan odziv govori da je publika i više nego spremna da na svaki način podrži svoje favorite u trci za prestižne nagrade.

Poput prethodnih godina, svi glasači imaju pravo na 10 glasova po kategoriji, a dodatnih 10 glasova u svakoj kategoriji poklanja MaxBet. Dodatno, YouTube glasanje i dalje traje, pa fanovi i dalje mogu da podrže svoje favorite i putem zvanične YouTube stranice manifestacije, po principu jedan lajk – jedan glas.

Više od 500 nominacija raspoređeno je u ukupno 20 kategorija, a glasanje se obavlja online – na neki od gore ponuđenih načina, osim za kategoriju ALBUM GODINE, za koju se glasa isključivo SMS-om. Za ovu kategoriju publika u Bosni i Hercegovini može da glasa slanjem poruke na sljedeće brojeve:

06202020 Telecom
Cijena poruke je 4 BAM
063770100 HT eronet
Cijena poruke je 4 BAM
0651299 m:tel
Cijena poruke je 4 BAM”;

Sav prihod od SMS glasova biće preusmjeren UNICEF-u za program „Unapređenje mentalnog zdravlja djece i mladih“.

Podsjetimo, Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet u organizaciji Skymusic-a, zakazan je za 25. i 26. januar u Štark Areni, kada će okupiti najveće muzičke zvijezde regiona. Do sada su na najvećoj regionalnoj ceremoniji dodjele muzičkih priznanja svoje učešće potvrdili Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Aco Pejović, Saša Matić, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Nikolija, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino i sastav 2Bona.

Ulaznice za najveći muzički spektakl mogu se kupiti putem sajta efinity.rs, aplikacije e_Finity i na blagajni Štark Arene, a ograničen kontigent ulaznica po poklon cijeni od 690 dinara, sa uštedom od čak 70 posto dostupne su do večeras u ponoć.
ArtickeBottom