Pink je bila uvjerena da će umrijeti od koronavirusa pa je napisala oporuku

0
495
ArticleTop

Pink je bila toliko uvjerena da će prošle godine biti žrtva zaraze virusom COVID-19 da je napisala oporuku dok se borila protiv koronavirusa.

Pop zvijezda Pink je imala pozitivan test zajedno sa svojim četverogodišnjim sinom Jamesonom u martu 2020. godine i osjećala se toliko loše da je mislila da će sigurno umrijeti. Tako je u jednom radijskom intervjuu rekla: „Ovo će zvučati ludo, ali COVID-19 smo imali prošle godine, vrlo rano u martu i bila sam stvarno jako loše, te sam napisala oporuku. Jednostavno sam se tako osjećala jer smo i Jameson i ja bili stvarno bolesni“.

U posebno emotivno mračnom trenutku kada se Pink uplašila da je doista „gotova“, nazvala je svoju najbolju prijateljicu i rekla joj da poruči njenoj kćerki Willow koliko je mama voli. Iskustvo susreta sa smrću nadahnulo ju je za tekst njene nove pjesme „All I Know So Far“ koja je napisana iz perspektive roditelja koji posljednji put razgovara sa svojim djetetom. „Bilo je stvarno zastrašujuće i stvarno loše, a kao roditelj razmišljate šta ostavljate svom djetetu, čemu ga učite i hoće li uspjeti na ovom svijetu? Šta da radim u takvom trenutku? Morate im reći jer je to možda zadnji put da im išta možete reći?“, ispričala je svoju emotivnu priču Pink.

Prije nekih mjesec dana Pink je sa Rag’n’Boneom snimila i objavila pjesmu „Anywhere Away From Here“ koja trenutno ispunjava medijski prostor dok spomenuta pjesma „All I Know So Far“ ne krene u osvajanje publike.

ArtickeBottom