Paris Hilton krije trudnoću

0
544
ArticleTop

Nekada slavna američka showbizz zvijezda, 40-godišnja Paris Hilton, svojedobno je medijske stupce punila svojim kontroverznim izjavama, ponašanjem i modnim kombinacijama. Međutim, sada je odlučila kako je došlo vrijeme da se smiri i započne porodični život s dečkom Carterom Reumom. Nakon što je priznala da je zaledila jajne stanice, počelo se šuškati da je trudna, ali da skriva svoju prvu trudnoću.

Časopis Woman’s Day je u svom posljednjem broju nagovijestio kako bi Paris mogla uskoro postati majka. Oni vjeruju da se na posljednjih nekoliko fotografija nazire mogući stomačić. Nekada uske i kratke haljine, zamijenila je lepršavim i nešto širim, ispod kojih mnogi naslućuju da raste trudnički stomak. Na nekoliko fotografija je čak torbom skrivala predio stomaka.

Inače, da želi postati majka nije tajna. Naime, u podcastu LadyGang Paris je otkrila kako je zaledila jajne stanice, a na to ju je prije nekoliko godina nadahnula prijateljica Kim Kardashian. Otkrila je i kako sada planira postati majka dvoje djece – odjednom. Naime, progovorila je o svojim porodičnim planovima, uključujući i činjenicu da je već odabrala ime za jedno od svoje buduće djece.

„Prvo, već smo isplanirali, bit će blizanci, dječak i djevojčica. Kad zaledite jajne stanice možete odabrati želite li dječaka, djevojčicu ili blizance. Imam bebu London, koja je djevojčica, i pokušavam smisliti ime za dječaka, dodala je te istaknula kako joj se jako teško odlučiti za jedno muško ime. Inspiracija joj je, tvrdi, majka koja je i njoj dala ime po – gradu“, rekla je Paris.

ArtickeBottom