Ovakvog ga svi znamo, ali pogledajte kako zvijezda filma ”Sam u kući” izgleda 30 godina kasnije

0
714
ArticleTop

Zvijezda filma “Sam u kući”, koji je postao dio božićne tradicije kod mnogih, šetao se po Los Angelesu s Brendom. Dok je ona šetala psa na vodilici, Macaulay je u dječjim kolicima vozio bijelu mačku. Culkin je prvo neke zavarao i pomislili su da se radi o bebi, ali ubrzo su shvatili da je riječ o životinji i prizor im je bio presladak. 

Inače, par je u vezi od ljeta 2017., a upoznali su se na Tajlandu dok su snimali debitantski film glumca Setha Greena (44) “Changeland”. “Ova je dobra, vjerojatno ću staviti neke bebice u nju uskoro. Mislim, stvarno smo vježbali”, rekao je Culkin svojedobno o svojoj djevojci. Dodao je kako će imati lijepe i divne bebice.

Culkin je u prošlosti imao problema s ovisnošću, a teške trenutke proživljavao je nakon prekida ljubavne veze. Počeo je uzimati drogu i antidepresive 2011. zbog raspada osmogodišnje veze s kolegicom Milom Kunis (37). Njoj to nije teško palo kao njemu i ubrzo se zaljubila u glumca Ashtona Kutchera (40). 

Macaulay ju je unatoč tome molio da mu se vrati, ali Mila je rekla da mogu biti samo prijatelji. Culkin iza sebe ima i brak s glumicom Rachel Miner (40), kojom se oženio 1998. Odlučili se na razdvojeni život nakon samo dvije godine i 2002. razveli. Razlog njihova razlaza bio je taj što je ona htjela djecu, a on nije bio spreman za to i htio se vratiti glumi. 

Zahvaljujući filmu “Sam u kući”, koji se prikazuje u vrijeme Božića diljem svijeta, glumac ne mora ništa raditi i time se nekad i hvali. “Toliko sam bogat da mogu cijelo vrijeme sjediti s palcem u dupetu i gledati televiziju, a i dalje bih imao dovoljno novca za fakultet svoje djece”, istaknuo je svojedobno. 

Bogatstvo umirovljenog Culkina trenutačno se procjenjuje na 18 milijuna dolara, s time da nije imao veće i zapažene uloge otkad je odigrao Kevina u “Sam u kući”. 

ArtickeBottom