Ovako je izgledala Jovana Joksimović na početku karijere: Da li biste je prepoznali

0
48
ArticleTop

Jovana Joksimović, voditeljica i supruga poznato pjevača Željka Joksimovića, dugi niz godina krasi TV ekrane. Međutim, rijetko ko zna kako je ona izgledala na početku karijere.

Na Twitteru je objavljena fotografija Jovane na početku njene karijere te se može primijetiti da je izgledala poprilično drukčije, a rijetko ko bi je prepoznao.

Jovana je voditeljsku karijeru započela 2001. godine na kanalu BK TV gdje je vodila autorske emisije “Trejler” i “Blokbaster” posvećene filmu. Na Radio-televiziju Srbije je prešla 2005. godine počevši da vodi “Jutarnji program” RTS-a.

U martu 2010. godine je zajedno sa kolegom Srđanom Predojevićem napustila RTS i prešla na kanal Pink TV kao voditeljica jutarnjeg programa “Dobro jutro: Jovana i Srđan”, a u januaru 2018. godine je također s kolegom Srđanom napustila je kanal Pink TV i prešla na kanal Prva srpska televizija kao voditeljica jutarnjeg programa “Jutro” koji je započeo s prikazivanjem u martu iste godine.

Od 7. decembra 2020. godine vodi jutarnji program “UranaK1” na kablovskom kanalu K1 sa Manjom Grčić, koja je i vlasnik te televizije zajedno sa Željkom Joksimovićem, Jovaninim suprugom.

Dana 13. marta 2021. postala je glavna i odgovorna urednica novinske agencije Tanjug. Prethodno je firma Tačno stekla pravo na korišćenje žiga i imovinskih prava Tanjuga u narednih 10 godina. Tačno je u vlasništvu Minakord medije Željka Joksimovića i Manje Grčić te RTV Pančevo Radojice Milosavljevića.

ArtickeBottom