Otvoren peti MEGA Diskont u Tuzli, 50. maloprodajna poslovnica Yimor Grupe u BiH

0
124
ArticleTop

– Spremna tvornica sladoleda
– Predstavljena i nova, trajna aktivnost koja će se provoditi u svim Mega Diskont poslovnicama – riječ je o akciji 10+

Novi MEGA Diskont u Tuzli, koji je danas svečano otvoren u prostorima bivšeg kina Mladost, peta je poslovnica u Tuzli i ujedno 50-a maloprodajna poslovnica kompanije Yimor na području Bosne i Hercegovine. 

Povodom otvorenja, cijeli dan će u novom MEGA Diskontu Tuzla svaki 100-ti kupac biti nagrađen besplatnom kupovinom.

Gužva i veliki broj zainteresiranih kupaca na otvaranju pokazuje svu opravdanost odluke uprave Yimora o otvaranju petog MEGA Diskonta na gradskom području Tuzle.

MEGA Diskont će, kao i u svim svojim maloprodajnim objektima, ponuditi širok asortiman proizvoda po iznimno niskim cijenama, od robe široke potrošnje, prehrambenih proizvoda, tekstila, igračaka, posuđa i drugog, s posebnim naglaskom na podršku i promociju domaće proizvodnje u Bosni i Hercegovini.

Povodom otvorenja još jednog MEGA Diskonta u Tuzli prvi je put predstavljena i nova, trajna aktivnost koja će se provoditi u svim MEGA Diskont poslovnicama. Riječ je o akciji 10+ kojom će se svakog desetog u mjesecu kupcima ponuditi 10 novih domaćih proizvoda sa znatnim popustima.

MEGA Diskont u ponudi ima više od 600 brendova

U ponudi se nalazi gotovo 6.000 artikala i više od 600 brendova, kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz inostranstva.

Posebno mjesto u ponudi pripada proizvodima pod krovnim imenom Classy,  brendu koji sve više postaje prepoznatljiv na tržištu i zbog činjenice da je riječ o visokokvalitetnim proizvodima po pristupačnim cijenama.

Novost su Classy supe i Classy dodatak za paprikaš i gulaš, dodatak za punjenu papriku i sarmu, čime je dodatno obogaćena ponuda, a važno je napomenuti da su Classy supe i dodaci jelima 100% domaći proizvodi, proizvedeni u Bosni i Hercegovini.

Zlatko Oršolić, direktor kompanije Yimor, koja posluje od 1989., ističe kako će širenje i otvaranje novih maloprodajnih objekata biti nastavljeno u cijeloj Bosni i Hercegovini. Uz naglasak na jačanju proizvodnje u BiH.

S ponosom otkriva i novu investiciju u prvu tvornicu sladoleda u Bosni i Hercegovini koja uskoro kreće u proizvodnju.

Riječ je o ulaganju većem od gotovo 20 miliona KM, tvornica se nalazi u Domaljevcu. S punim kapacitetom zaposlit će novih 100 radnika. Time će se broj zaposlenih u Yimoru povećati na više od 900!

Otvoren peti MEGA Diskont u Tuzli: 50-a maloprodajna poslovnica Yimor Grupe  | Tuzlanski.ba
ArtickeBottom