Otac Beyoncé Knowles demantovao nagađanja o okupljanju Destiny’s Child

0
434
ArticleTop

Mathew Knowles, Beyoncéin otac i menadžer grupe Destiny’s Child, kaže da nema nikakvih planova za ponovno okupljanje grupe unatoč nagađanjima obožavatelja.

Obožavatelji nekad izuzetno popularne grupe Destiny’s Child vjerovali su da će se bend možda reformirati nakon što su promijenili glavnu fotografiju na svojim službenim stranicama.

Međutim, Mathew Knowles demantovao je sva takva i slična nagađanja rekavši da ne postoje nikakvi planovi da se Destiny’s Child ponovno okupi u bilo kojoj kombinaciji. Osim toga, izjavio je i da nikada nije zatražio ažuriranje fotografija grupe Destiny’s Child, te da je to samo rutinsko ažuriranje profila grupe.

Grupa, koju su činili Beyoncé Knowles, Kelly Rowland i Michelle Williams, raspala se 2006. godine nakon što je objavila pet studijskih albuma. Knowles, Rowland i Williams posljednji su put zajedno nastupile na festivalu Coachella 2018. godine u sklopu Beyoncéinog nastupa kada su zajedno izvele nekoliko hitova poput „Lose My Breath“, „Say My Name“ i „Soldier“.

ArtickeBottom