Odaberite omiljenu maramu: Mali chic detalj koji priča o sofisticiranosti i stilu

0
96
ArticleTop

Na glavi kao zamjena za šešir, upletena u kosu ili ležerno prebačena preko ramena, marama je neodoljiv detalj koji će za tren podignuti svaku kombinaciju.

Iako toliko svestrana, u zadnje vrijeme na društvenim mrežama je sve više vidimo vezanu oko vrata umjesto ogrlice, a Instagram kao i obično, nudi bezbroj unikatnih i zanimljivih rješenja na koji način je nositi.

S obzirom na trend ruža oko vrata koji trenutno osvaja street style kombinacije, sigurno će vam se svidjeti to što svoju omiljenu maramu, s printom i bojama koje iskazuju vaš modni izražaj, možete oblikovati u cvijet i tako unijeti dašak romantike u svoj stil. Možete upariti omiljenu bisernu ogrlicu s maramom, ali i nositi je na klasični način koji će odmah stvoriti nonšalantni, ali chic pariški look.

Potražite svoj omiljeni model marame u raskošnim jesenskim tonovima, sa slikom koja priča priču, nosi potpis vašeg najdražeg brenda ili je ukrašena šarenim geometrijskim uzorcima… Birajte prema svojoj estetici i zabavite se testirajući razne načine nošenja.

ArtickeBottom