Objavljena lista dobitnika zvijezde na Stazi slavnih

0
442

Michael B. Jordan, Salma Hayek, Jason Momoa, Macaulay Culkin, DJ Khaled i Black Eyed Peas samo su neki od zabavljača koji su se našli na listi dobitnika vlastite zvijezde na Stazi slavnih za 2022. godinu, a koju je objavila selekciona komisija.

Klasa Staze slavnih 2022. uključuje najveća holivudska imena kako iz svijeta filmova, tako i televizije, snimanja, radija, pozorišta i sportske zabave.

Iz kategorije filma dolaze Macaulay Culkin, Willem Dafoe, Salma Hayek, Helen Hunt, Regina King, Ray Liotta, Ewan McGregor, Adam McKay, Jason Momoa i Tessa Thompson, dok su među TV zvijezdama Byron Allen, Greg Berlanti, Ricky Gervais, Peter Krause, Bob Odenkirk, Holly Robinson Peete, Norman Reedus, Tracee Ellis Ross, Jean Smart, Ming-Na Wen i Kenan Thompson.

Iz svijeta muzike George Clinton, Jr., Ashanti Douglas, Avril Lavigne, Los Huracanes del Norte i Martha Reeves pridružuju se Stazi slavnih, dok je Richard Blade jedina “zvijezda” sa radija. Patti LuPone, Marilyn McCoo & Billy Davis Jr. i Angelica Vale su među nagrađenima za nastupe uživo, a Michael Strahan bit će nagrađen u najnovijoj kategoriji sportske zabave.

Zvijezda Jamesa Honga rezultat je kampanje GoFundMe koju je pokrenuo Daniel Dae Kim kako bi se legendarni glumac našao na Stazi slavnih.

Imenovane je odabrao izborni odbor “Walk of Fame” Privredne komore Hollywooda.