Objavljen prvi trailer filma o Whitney Houston

0
93

Prvi najavni trailer donosi detalje filmske ekranizacije jedne od najvećih pop diva svih vremena koju autorski potpisuje kreator višestrukog dobitnika Oskara „Bohemian Rhapsody“.

“I Wanna Dance With Somebody”, “I Will Always Love You”, “How Will I Know”, “I Have Nothing” – zaista je teško izdvojiti a kamoli nabrojati sve hitove koje je ostvarila jedna od najvećih pop diva svih vremena, Whitney Houston. Uzbudljivu i energičnu priču o njenom životu i karijeri moći ćemo vidjeti u filmu „I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston“ za kojeg je objavljen prvi trailer.

Prikazani su najupečatljiviji trenuci i koncerti iz njenog života te karijere. Kao šlag na tortu stavljena je spektakularna izvedba američke himne na Super Bowlu XXV 1991. pred više od 70 hiljada gledalaca.

Ovaj film puno je više od obične biografije jer kroz radost i emocije slavi život i muziku jedne od najvećih pop diva svih vremena. Gotovo je sigurno da će ovu biografsku i muzičku poslasticu biti pravi užitak gledati u prazničnom ugođaju s obzirom da će film krajem godine krenuti s prikazivanjem i u svim bh. kinima.