Objavljen foršpan za četverosatni dokumentarni film o Janet Jackson

0
531
ArticleTop

Objavljen je foršpan za dvodijelni dokumentarni film pod nazivom „Janet“ o slavnoj pop pjevačici Janet Jackson.

„Ovo je moja priča koju sam ja ispričala. Ne kroz nečije tuđe oči. Ovo je istina. Uzmi ili ostavi. Voli ili mrzi. Ovo sam ja.“, priča Janet u prvom foršpanu uz podlogu pjesme „Control“ iz 1986. godine.

U najavi za film se pojavljuju Missy Elliott, Mariah Carey i Paula Abdul koje govore o njenom utjecaju, zajedno s Titom Jacksonom koji je rekao da će Janet uvijek biti njegova mlađa sestra. Tu su i kratki isječci brata Michaela Jacksona i kolega iz igranog filma „Poetic Justice“ među kojima je bio i Tupac Shakur.

Dokumentarni film o životu i karijeri Janet Jackson  režirao je Ben Hirsch, a Janet Jackson i Randy Jackson su bili izvršni producenti. Film se snima navodno već pet godina.

Dokumentarac je velikim dijelom snimljen u vrijeme kad je 2018. godine preminuo otac Janet Jackson, Joe. Uz mnoštvo arhivskih snimaka, dokumentarac o Janet Jackson istražuje i značajne trenutke u njezinom životu i karijeri, uključujući smrt brata Michaela 2009. godine.

Premijera filma najavljena je za januar 2022. godine povodom 40 godina od izlaska njenog debi albuma „Janet Jackson“ iz 1982. godine.

ArtickeBottom