Nina Badrić povodom koncerta: Nema ljepšeg grada da se proslavi Dan zaljubljenih od Sarajeva

0
47
ArticleTop

Jedna od najvećih pop zvijezda u regionu Nina Badrić, odlučila je da za Dan zaljubljenih održi koncert upravo u glavnom gradu BiH. Tim povodom za Klix.ba, otkrila je šta za nju predstavlja Sarajevo, šta publika može očekivati i koji su joj planovi kada je riječ o muzičkoj karijeri.

Hrvatska pjevačica i kantautorica s karijerom dugom 30 godina i vlasnica nekih od najvećih hitova kao što su “Ako kažeš da me ne voliš”, “Dodiri od stakla”, “Takvi kao ti”, “Da se opet tebi vratim”, “Nek ti bude kao meni”, “Čarobno jutro”, “Ja za ljubav neću moliti” i “Moja ljubav” nastupat će 14. februara u Domu mladih.

“Uvijek se radujem susretu sa sarajevskom publikom i dolaskom u Sarajevo. Nema ljepšeg grada da se proslavi Dan zaljubljenih od Sarajeva”, navela je Nina Badrić na početku razgovora.

Njen posljednji nastup u Sarajevu bio je u martu 2022. godine, kada je između ostalog, promovisala i svoj album “Dani i godine”, a koliko toga se promijenilo tokom dvije godine od posljednjeg koncerta u Sarajevu, odgovara:

“Mislim da se nije promijenilo puno toga. Vrijednost mog života je tu i ono što ga čini takvim: vrijeme za sebe, dobri ljudi, sitne svakodnevne stvari koje sam počela opažati i u njima uživati.”

Nije tajna da Nina Badrić voli često dolaziti u Sarajevo kako bi provodila vrijeme s prijateljima. No, budući da je posljednjih godina na ishrani bez mesa, rekla je da će ovaj put ipak uživati u pitama. Kaže kako je ovo poseban grad i da je vežu samo prekrasne uspomene.

ArtickeBottom