Mjesec Rowente: Iskoristite 20% popusta na kompletan Rowenta asortiman

0
42
ArticleTop

Brend Rowenta, lider na svjetskom tržištu malih kućanskih aparata, sastavni je dio svakog domaćinstva širom BiH upravo zato što nudi široku paletu proizvoda koji, bez premca kombiniraju najsavremenije tehnološke performance i kreacije, profinjen dizajn, ali i jednostavnost rukovanja i ugodnost pri upotrebi.

Prisutan u vašim domovima više od 25 godina, brend Rowenta je bio sinonim za inovacije, najviši nivo kvaliteta i zdrav način života, te kao takav i dio vaše svakodnevnice.

Aktivacija Mjesec Rowente omogućava vam da priuštite visokokvalitetne male kućanske aparate u periodu od 10. februara do 10. marta 2024. godine sa sniženjem od -20% na kompletan Rowenta asortiman (osim već sniženih kataloških artikala), kako biste na taj način obradovali svoje voljene.

Pomenuta akcija dostupna vam je u maloprodajnim objektima i putem online prodaje sljedećih lanaca i njihovih partnera: Domod, Techno Shop, TehnoMag, Omega, Fis, Penny Plus, Mališić, Zeus, Elektron, Kimtec, Comtrade i Ekupi.

Pratite Facebook i Instagram stranicu Rowenta BiH, kako biste saznali koja iznenađenja pripremaju za vjerne kupce, dok na web stranici www.rowenta.ba možete saznati sve što vas je ikada zanimalo o Rowenta proizvodima.

Još neke od pogodnosti koje vam stoje na raspolaganju kad su Rowenta proizvodi u pitanju su:

  1. Dvije godine svjetski važeće garancije na sve male kućanske aparate, uz mogućnost popravke svih aparata tokom 15 godina nakon kupovine u ovlaštenim servisnim centrima u čak 13 većih gradova u BiH;
  2. Upustva za upotrebu svih malih kućanskih aparata na svim zvaničnim jezicima naroda u BiH, uključujući i bosanski jezik, po čemu su ovi proizvodi jedinstveni i dio su originalnih pakovanja proizvoda Rowenta, Tefal i ostalih brendova SEB GROUPE već 20 godina;
  3. Proizvodi koji promoviraju zdravlje i sigurnost, uz dugotrajnost i sigurnost upotrebe;
  4. “Zeleni pristup”, koji podrazumijeva upotrebu isključivo ekološki prihvatljivih materijala u procesu proizvodnje, u svrhu očuvanja okoliša i uštede električne energije, te mogućnost popravke većine proizvoda tokom 15 godina od kupovine i to po pristupačnim cijenama;

5.Facebook, Instagram, Web i mail infobh@groupeseb.ba uvijek su na raspolaganju za informacije i pomoć (FB: Rowenta BiH; Instagram: rowenta_bih, Web: www.rowenta.ba).

Iz bh. predstavništva SEB GROUPE poručuju: “Mi govorimo ono što radimo i napravimo ono što obećamo – zato i jesmo broj 1 u Bosni i Hercegovini!”

ArtickeBottom