Mitrović najavio novu sezonu Zadruge

0
159
ArticleTop

Mitrović najavio novu sezonu Zadruge uprkos obećanju da će biti ugašena

Iako je vlasnik srbijanske televizije Pink Željko Mitrović “na preporuku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića” najavio gašenje kontroverznog reality programa Zadruga, on je sada objavio da priprema Zadrugu 7.
“Pripreme za novi after-real projekat, koji će naslijediti Zadrugu, i koji je po svojoj strukturi više igrani nego reality, zbog emitovanja sa zakašnjenjem od 240 sekundi, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta”, napisao je Mitrović i dodao da je ime nove sezone Zadruga 7 Elita.

Ova njegova objava izazvala je mnoštvo negativnih komentara.

“Daj ne zamlaćuj više narod sa ovim, znam da znaš da je narod glup i da se bogatiš na njima. Molim te, zar ne misliš da je dosta”, “Isto sranje samo drugo pakovanje”, “Zar nije obećano gašenje Zadruge? Šta više treba da se desi u zemlji da se ovo smeće skloni sa televizije? Građanski rat?”, “Elita kriminala, alkoholičara, prostitutki i starleta”, “Što bi trebalo u zatvor ili ludnicu kod nas ide na TV”, samo su neke od reakcija na najavu nove sezone.

Podsjećamo, nakon dva masakra u Srbiji pokrenuta je peticija za gašenjem Zadruge u kojoj je gotovo svakodnevno prikazivano nasilje, blud i nemoral.

“Vjerujem da je jedinstvo Srbije i procjena predsjednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa”, napisao je Mitrović prije samo mjesec dana.

Foto: Instagram
ArtickeBottom