Lucija Šerbedžija novim singlom poručuje da uvijek stigne „Vrijeme za istine“

0
241

Nakon što je  krajem prošle godine zakoračila u pjevačke vode singlom „Vodi me“, slavna glumica Lucija Šerbedžija predstavlja novi singl „Vrijeme za istine“.

Lucija potpisuje tekst ove intrigantne pjesme koju je posvetila svojoj djeci:

„Riječi za pjesmu ‘Vrijeme za istine’ napisala sam prije svega iz pozicije roditelja pitajući se koliko puta djeci dok su još malena odgađamo priznati i uljepšavamo neke istine koje bi za njih u toj dobi mogle biti previše surove i bolne, istovremeno znajući da su neizbježne i da će se s njima kad-tad susresti. Napomenula bih i to da su na ovoj pjesmi svi instrumenti uključujući i prateće vokale snimljeni /odsvirani ‘uživo ‘. Branko Markota ju je uglazbio, a on i Zvone Dusper muzički aranžman.“

Pjesma „Vrijeme za istine“ zaživjela je i u video spotu koji je režirao i montirao Danilo Šerbedžija, a snimio Mario Borščak:

„Spot je sniman u Zagrebačkom kazalištu mladih (koje je i moje matično kazalište), te se u njemu odvijaju paralelno dvije priče preuzete iz vlastitog iskustva. Dočarava razne situacije koje su se odvijale kada bi djecu povela sa sobom u kazalište na probu gdje su se dok mama radi oni igrali u gledalištu i šminkali u prostoriji za šminku i spavali u garderobi.

Bilo nam je prezabavno. Spot je zamišljen kao filmić i u njemu su glavne zvijezde Kaja i Pavo Djurović koji glume moju djecu budući da su moja prava djeca već tinejdžeri za glavu viši od mene i vise im ne mogu tako lako ublažiti istine”, ispričala je Lucija.