Lady Gaga bit će partnerica Joaquinu Phoenixu u novom Jokeru

0
318
ArticleTop

Ono što se dugo pretpostavljalo, nedavno je dobilo potvrdu – snimat će se drugi dio filma „Joker“. Nakon što je taj film iz 2019. zaradio na kino blagajnama širom svijeta milijardu dolara bilo je jasno da će redatelj Todd Phillips i glumac Joaquin Phoenix dobiti priliku da ponove taj uspjeh s drugim dijelom filma koji se temelji na liku iz DC stripova. Phillips je napisao scenarij i prošle sedmice objavio radni naslov filma – „Joker: Folie à deux“. Naslov se refertira na medicinski izraz u situacijama kada dvije ili više osoba, najčešće članova obitelji, imaju istu psihičku bolest. Iako se na društvenim mrežama pojavila fotografija Phoenixa dok čita scenarij za drugi dio filma „Joker“, portal The Hollywood Reporter saznaje kako ugovor s glavnim glumcem još nije potpisan kao ni s glumicom koja će mu biti partnerica u filmu. A ta glumica najvjerojatnije će biti, saznaje The Hollywood Reporter, Lady Gaga u ulozi Harley Quinn.

Harley Quinn je psihijatrica koja radi u psihijatrijskoj bolnici poznatoj pod nazivom Arkham Asylum te se zaljubljuje u Jokera i postaje mu saradnica u zločinima. Harley Quinn se kao lik već pojavljivala u drugim filmovima nastalima na temelju DC stripova, pa je tako prošle godine Margot Robbie utjelovila u filmu „The Suicide Squad“.

Ono što The Hollywood Reporter saznaje jest da će drugi dio filma „Joker“ biti mjuzikl. Možda to i nije toliko iznenađenje s obzirom da je Phillips producirao film „Zvijezda je rođena“ iz 2018. u kojem su glumili Bradley Cooker, koji je bio producent filma „Joker“, i Lady Gaga koji bi trebala glumiti u filmu „Joker 2“.

Film „Joker“ imao je 11 nominacija za Oscara a osvojio je dva, Joaquin Phoenix za najboljeg glumca i Hildur Guonadottir za najbolju muziku.

ArtickeBottom