Koncert Amire Medunjanin prebacuje se na Ljetnu scenu Ilidža 23. jula

0
132

Koncert svjetski priznate umjetnice Amire Medunjanin pod nazivom “Pjevat ćemo šta nam srce zna”, koji je trebao biti održan u dvorani “Mirza Delibašić” u Sarajevu, zbog najavljenih visokih temperatura bit će održan na Ljetnoj sceni Ilidža. Prvobitno je koncert bio zakazan za 22. juli, a novi datum održavanja na Ljetnoj sceni će biti dan kasnije, 23. jula. Sve kupljene ulaznice za lokalitet Skenderije važit će i za novu lokaciju koncerta.

“Zbog najavljenih visokih temperatura u drugoj polovini jula odlučili smo promijeniti lokaciju održavanja koncerta, jer je bolje u toplim ljetnim danima ovakvoj vrsti koncerta prisustvovati na otvorenom i u ugodnom ambijentu. Ljetna scena Ilidža nudi odlične kapacitete za organizaciju koncerta povodom 20 godina karijere Amire Medunjanin, i kao organizatori želimo publici ponuditi što bolji ugođaj prilikom slušanja koncerta”, objašnjava Boban Milošeski, vlasnik produkcijske kuće Avalon.

“Drago mi je da smo uspjeli pronaći rješenje da se koncert održi istog vikenda kad je i planiran, samo dan kasnije. Sigurna sam da ćemo itekako uživati u prekrasnom ambijentu Ljetne scene, koja je idealno mjesto za koncerte otvorenog tipa“, istakla je Amira Medunjanin.

Ulaznice možete kupiti putem platforme https://www.kupikartu.ba/ kao i na njihovim biletarnicama širom Bosne i Hercegovine. S obzirom da je koncert sjedećeg karaktera, raspored sjedenja će biti definisan kako je planirano i za koncert u Skenderiji po istim cijenama.